× Spar 10% på alle ikke-nedsatte varer fra merket ROTHCO. Bruk koden: ROTHCO-10

BDU-jakker til dame - Battle Dress Uniform

BDU står for Battle Dress Uniform, og den har hatt en lang levetid etter det amerikanske militæret introduserte den i 1981. I dag er den slitesterke militærjakken en klassiker i mange garderober, hvor den står i kontrast til tradisjonelt hverdagstøy, og tilføyer en masse militær sjarme. Hos Army Star har vi både DBU jakker til damer, hvor vi både kan tilby farger som sort og oliven, samt selvfølgelig kamuflasje – en ekte klassiker i mange stilige mønstre. Vi har også vintage BDU militærskjorter i sortimentet, som er unisex-modeller med god passform, som garantert vil gjøre at du skilles ut av mengden!
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Militære jakker til kvinner – finn en flott Battle Dress UniformBDU-jakker har vært en del av standarduniformen i den amerikanske hæren i mange år. Den rå armyjakken har aldri vært en paradeuniform, men den er et funksjonelt stykke tøy som gir bevegelsesfrihet og har mange praktiske features. BDU-jakkens fokus er; å være simpel, romslig og være laget av robuste materialer. Det gir en autentisk army look med høy slitestyrke!

Den gode romsligheten og dens råe utseende gjør at modellen har blitt en populær unisex-jakke. De mange kamuflasje variantene og det tidløse looket, gjør denne jakken til et godt supplement til et tradisjonelt hverdagsoutfit.

Kombiner en BDU-jakke med dine yndlingsbukser, gensere og lignende, og spark litt liv inn i den ellers litt kjedelige garderoben der hjemme.