× Spar 20 % på utvalgte Brandit-produkter Se tilbud

Sommerjakker til dame

Hos Army Star finner du et kjempeutvalg av rå sommerjakker til damer i militærstil, som inkluderer ensfarger og en hel del kamuflasje-design. Her finner du sommerjakker som egner seg perfekt til den lune norske sommeren, og kvelder med en lett kjølig vind.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Sommerjakker i army fashion


Mangler du en rå sommerjakke, som kan piffe opp hverdagens tradisjonelle outfit? Så har du kommet til det rette stedet!
De seneste årene, har den militære stilen fylt mer og mer i gatebildet. Det gjelder ikke bare kamuflasjebukser og t-skjorter, men også luer, treningsklær og jakker. En del av populariteten skyldes den sterke kontrasten – rå og skarpe farger, til kamuflasjemønstre. Farger og mønstre gjør at stilen blir krydret litt opp, og ironisk nok bruker man kamuflasjemønstre for å skille seg ut, da ideen da den ble oppfunnet var det motsatte.
Hos Army Star finner du et stort utvalg av flotte sommerjakker til kvinner, som naturligvis matcher de øvrige klærne vi tilbyr. Det betyr at du finner flotte, autentiske og unike armyjakker som vil gi deg masse personlighet og karakter, og sørger for at du blir sett neste gang du er ute i parken eller går i storbyen.
Møt sommeren med en unik militær stil – finn en flott sommerjakke hos Army Star!