× Spar 20 % på utvalgte Brandit-produkter Se tilbud

Bandanaer & headwraps

Enormt utvalg av army bandanaer, camouflage-bandana og headwraps med kule motiver. Vi har f.eks. motiver med Stars and Stripes, sørstatsflagg og U.S. Special Forces. De er laget i en behagelig tynn bomullskvalitet som lar hodet få puste, selv på varme sommerdager. Vi har selvfølgelig også de helt klassiske modellene med Paisley mønster - også kjent som trainmen-mønster. Uansett om håret skal holdes på plass, om du skal ha en praktisk sportsheadwrap eller du vil 'make a statement', så finner du helt sikkert en bandana du liker i våres store utvalg!
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Army bandanaer og militære headwraps til menn


Hos Army Star finner du et stort utvalg av lette bandanaer og headwraps med stilige militære prints, statements og mønstre.
Du kan bruke bandanaer på veldig mange måter. Tenk kreativt og bruk en fet bandana som alternativ til svettearmbånd når du trener, så skiller du deg ut fra andre og skaper din helt egne personlige stil.
Mange av våres militære headwraps og bandanaer kommer med et army statement eller print med klar inspirasjon fra the US Army og soldatlivet, et eksempel er selvfølgelig kamuflasjebandana. Den kommer man ikke utenom. Du kan også velge mellom andre, mer utradisjonelle, bandanaer – f.eks. i farger som lilla, blå og rosa, og blandinger av disse pluss mye mer.
Uansett om du er en rocker, en hippie eller en kreativ sjel, så vil du forhåpentligvis finne noe du liker i utvalget nedenunder.