× WINTER SALE Se tilbud

BDU Army Jakker til menn - autentisk Battle Dress Uniform

BDU-modellen ble introdusert til det amerikanske militæret i 1981, og ble brukt helt frem til 2005. BDU står for Battle Dress Uniform og finnes både i jakke og bukse. Grunnen til at BDU jakker har en lang levetid, er dens simple og effektive design: Utført i slitesterke materialer, effektive kamuflasjer og den har en behagelig passform. Battle Dress Uniformen regnes i dag som den best brukte uniformstypen, likevel egner BDU jakker seg også særdeles godt til hverdag og til fritidsbruk. Blant våres brede utvalg av jakker, finner du også visse modeller som kan benyttes som en fet og rå armyskjorte!
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

BDU-jakkerBDU jakken ble fra 80-tallet til midten av 00-tallet brukt som standard kampuniform hos de amerikanske styrkene. Jakken ble navngitt "The Battle Dress Uniform" fordi den var designet til bruk i kamp og ikek i parader eller lignende. Uniformen er utformet med inspirasjon fra Vietnam-modellen som var utformet med tanke på fallskjermshoppernes uniform fra 2. verdenskrig. Jakken har derfor en enorm slitestyrke, naturligvis.

BDU jakken sitter utrolig behagelig på kroppen, og den kommer i mange forskjellige kamuflasje-mønstre og rå army-farger. Jakkene er romslige med mange lommer, og de vil garantert gi hevrdagslooket ditt et boost. Dette er med andre ord et stilig plagg i original army fashion som ikke noen gang går ut på mote.