× WINTER SALE Se tilbud

Militærhalser med og uten hette til menn - Original Buff og andre kvalitetsprodukter

Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Halser til mennHalser er et superpraktisk plagg, da det varmer halsen og holder forkjølelsen på avstand. Vi har modeller til forskjellig slags bruk, året rundt. Vi har særlige modeller som er laget i ull- og fleecematerialer som yter en ekstra beskyttelse på kalde vinterdager. Du finner både klassiske halser, og mer moderne Buff-halser.

Vi selger blant annet det populære merket Buff. Buff produserer multifunksjonelle halser som kan brukes til alt fra pannebånd til svettebånd, skjerf til lue, og alt annet du har fantasi til. Her er særlig Buff Original god, da modellens unike polyester-microfiber materiale gjør den superfleksibel og god å bruke. Halser sin masse minsker i kulde, og den beskytter derfor bedre mot vind og kulde, samtidig som den i varmt vær lar varmen transportere ut for en bedre sirkulasjon. Det er det vi kaller god army fashion!

Vi har dessuten også halser i merinoull - naturens eget supermateriale. Merinoull er fylt med hulrom mellom fibrene, noe som gir den en effektiv varmeisolerende evne. En annen imponerende egenskap er at på tross av den effektive varmeisoleringen, er materialet strukturert slik at den fortsatt kan sende vanndamp-molekyler ut - det gir en god pusteevne. Halser i merinoull holder seg også varme selv når de har blitt våte, og det gjør dem utmerket til bruk i den norske naturen med snø, sludd og regn.

Sjekk ut våres utvalg, og legg merke til alle valgmulighetene. Du vil kunne finne halser i kamuflasjer og militærfarger som olivengrønn og andre flotte ensfarger.