× Spar 10% på alle ikke-nedsatte varer fra merket ROTHCO. Bruk koden: ROTHCO-10

Kamuflasjebukser til menn - rå army mote

Hvis du er på jakt etter et par fete camouflage bukser, så har du kommet til det riktige stedet! Hos Army Star selger vi de råeste buksene, som gjennom mange år har vært en naturlig del av gatebildet. Army bukser som kamuflasje er oppfunnet slik at soldater kan forbli usette, men i den sivile verden har det den motsatte effekten: folk bærer kamuflasje bukser for nettopp å skille seg ut med et rått uttrykk og det gir et individuelt preg.
Buksene gir liv og "det lille ekstra" til ditt hverdagsoutfit, og kombinert med en klassisk t-skjorte eller trøye, kan det gi en militærlook i streetfashion, som både er moderne og maskulint.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Kamuflasje til enhver smakHos Army Star har vi både autentiske kamuflasjebukser og mer motepregede modeller. Vi har også kamulflasjemønstre som tilhører en mer moderne kategori, som har blitt designet i de nyere år. Blant disse finnes bl.a. typen "multicam", som er den eneste som danske soldater nå får utlevert.

Her vil du kunne finne mange forskjellige farger og mønstre som tilhører forskjellige lands utrustning. Av de populære modellene er den klassiske 'Woodland' den de fleste forbinder med uttrykker "kamuflasje", men siden motebransjen tar i bruk mange forskjellige typer kamuflasje vil du kunne se mange rundt om i gatene allerede i dag.

Vi har samlet mange forskjellige farger og mønstrede modeller, slik at du skal kunne finne den som passer akkurat deg - uansett hvilken stil du har. Kombiner de med stilige sneakers eller enkle t-skjorter - det er army fashion på sitt beste!