× WINTER SALE Se tilbud

3XL - army klær i store størrelser

Hvis du vil ha et stort utvalg av herreklær i 3XL, har du kommet til det rette stedet. Med Army Stars sortiment blir det enkelt å finne klær i store størrelser, som sitter godt på kroppen. Utvalget spenner helt fra en casual stil til stilig army fashion, hvor du finner bukser, jakker, t-skjorter m.m. i kamuflasje, khaki eller med flotte militær-inspirerte print og statements. Her finner du klær til menn som gjerne vil se maskuline ut, samtidig som passformen er god og den sitter riktig på kroppen. Du kan plukke og mikse i utvalget vi har, og danne din egen stil og eget uttrykk.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Klær til store menn i 3XL


Hos Army Star er vi klar over at det kan være vanskelig å finne herreplagg i store størrelser, som skal både se godt ut og ha den riktige passformen. Derfor har vi blitt kleseksperter på klær som har noen ekstra X’er på seg.
Klærne du finner i sortimentet her, sitter behagelig på kroppen samtidig som du har mange varianter å velge mellom. Du kan velge mellom klassisk casual stil og mer rå army fashion. Den klassiske looken byr ofte på t-skjorter i ensfarger, men vi har mye ekstra å tilby, f.eks. prints, mønstre, ekstra lommer og andre ting. Detaljene gir deg en unik stil med et personlig uttrykk.
Blant de store størrelsene, finner du klær til alle sesonger – alt fra lette shorts til sommeren, til varme fleecegensere til vinteren.