Shorts til menn

Her finner du alltid et stort utvalg av flotte shorts til menn. Vi har et bredt sortiment med alt fra modeller i kamuflasje og i cargo-stil til superbehagelige shorts i en sporty- og street-inspirert look. Vi har gjennomgående fokus på klær som har en god passform, høy slitestyrke og bevegelsesfrihet. Kategorien har vekt på et maskulint look med stilige detaljer, f.eks. store lommer og prints. Vi har merker som Brandit, Rotcho og Dickies, og de produserer alle varer i høy kvalitet.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Militære shorts


Når sommeren ankommer, er det nesten umulig å ikke ha et par shorts tilgjengelig. Vi har samlet det vi mener er de stiligste designene. Militære shorts er fete, fordi den gode passformen sikrer god bevegelsesfrihet, og har mange store lommer hvor du kan oppbevare tingene dine. Flere av våre stiler har medfølgende belte, som kan være praktisk når lommene er overfylte. De fleste av modellene i våres utvalg er inspirert av den militære looken, som gir det et rått og unikt look. I militæret brukes kamuflasje til å skjule soldaten, men i moteverdenen brukes det som det motsatte. Kamuflasje er med på å skille deg ut fra mengden, og gir en unik twist på hverdagstøyet. Og, skulle du ikke hatt mulighet til å vaske shortsene på noen dager, så gjør det ikke noe. Kamuflasjen gjør at små flekker ikke synes, så du kan fortsette dagen uten å bekymre deg.
Slitestyrke er et annet nøkkelord for militærtøy. Våres utvalg er i høy grad rettet mot å ha en høy slitestyrke og fargefasthet, slik at du kan bruke shortsene i sesong etter sesong. Vil du være sikker på at shortsen har en ekstra lang holdbarhet, bør du se etter modeller med en blanding av bomull og polyester. Polyester er nemlig et godt materiale som holder på fargen i vask, og det har en høyere slitestyrke enn bomull.