Lange militærstilongs til menn

Her finner du lange militærunderbukser og army skiunderbukser. Når været er kaldt, og en varm jakke ikke er nok, så er lange militærunderbukser fra Army Star muligens svaret. Uansett om du skal bruke dine army skiunderbukser i skiferien eller til hverdagen i kulden hjemme - så har vi underbuksene til formålet! Army skiunderbukser er laget i beste kvalitet. Vi har klassiske lange militærunderbukser til lav aktivitet og teknisk polypropylen til høy aktivitet, som f.eks. skiløp. Lange militærunderbukser er superpraktiske, da de ofte kan sitte under et par av dine løse hverdagsbukser, men de kan også kombineres med tykke vinterovertrekksbukser. Sjekk også våres ECWCS skiunderbukser i level 1 og 2, som kan kombineres for optimal komfort under høy aktivitet!
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Stilongs - army fashion


Når det blir kaldt ute, kan du finne frem de lange underbuksene for å holde godt på varmen. Langt undertøy er den ideelle løsningen, hvis du skal gå, sykle eller på en annen måte ferdes i snø eller frost.
Uansett om du savner et par lange underbukser til avslapning eller som skiundertøy, finner du noe som passer deg her. Vi har lune termounderbukser i freshe armyfarger som olivengrønn og sandfarger, samt tekniske Long Johns som er et opplagt valg til den aktive som har behov for ekstra varmt undertøy om vinteren.
Lange underbukser kan selvsagt også brukes som en del av sportsoutfit’et, når joggeturen står for tur eller tirsdagens fotballtrening skal gjennomføres. Du slipper å gå på kompromiss med noe, da underbuksene både er varme og har god bevegelsesfrihet. Det er naturligvis også mulig å bruke underbuksene under normale jeans, hvis det er kaldt og du savner litt ekstra varme.
Finn et par nye praktiske og komfortable lange underbukser hos Army Star.