× Spar 10% på alle ikke-nedsatte varer fra merket ROTHCO. Bruk koden: ROTHCO-10

Army caps, balaclavas, boonies og annet army hodeplagg

Hodet avgir mye varme, så derfor er det viktig med hodeplagg i de kjølige årstidene. Men også om sommeren når solen er sterk, kan ansiktet, øynene og nakken ha godt av en god avskjerming. Army Star har alltid noe du kan ha på hodet; hatter med myggnetting, vanntette luer og balaclavas. En hatt eller en lue er også praktisk til de dagene, hvor man ikke har tid til å sette opp håret. Army Star har hodeplagg til alle anledninger – blant annet retro hatter som du ikke finner andre steder.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Army bandanaer og militære headwraps til menn


Hos Army Star finner du et stort utvalg av bandanaer og headwraps med stilige militære prints, statements og mønstre.
Du kan bruke bandanaer på utallige måter, så tenk kreativt og bruk army bandanaen som et alternativ til svettebåndet på treningssenteret. Mange av våres militære headwraps og bandanaer kommer med et army statement eller med et print med klar inspirasjon fra U.S. Army og soldatlivet. Vi har selvfølgelig også bandanaer i kamuflasje - med både klassiske kamufleringsfarger eller camo-mønstre i lilla, blå eller rosa.
Uansett om du er rock & roll-typen eller surfetypen, finner du et stort utvalg her du kan velge mellom. Vi håper du finner det du leter etter!