Pilotjakker til menn - perfekt til den stilbevisste maskuline mannen

Bomberjakker og Pilotjakker til menn - Perfekt til den stilbevisste maskuline mannen. Pilotjakkene var opprinnelig midjelange og veldig varme, da de skulle holde piloten i cockpiten varm. Dette krevde dermed at flyveuniformen var designet på en helt spesiell måte, og det var slik pilotjakken ble til. For soldaten på bakken, symboliserte piloten en form for frihet. Fra filmenes verden har vi også fått en inntrykk i hvordan pilotlivet var - særlig fra filmer som Top Gun og Pearl Harbor. Jakken har derfor med tiden blitt veldig populær som hverdagsjakke, og med en pilotjakke fra Army Star er du sikret en tøff jakke full av sjarme. Perfekt til et maskulint look!
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Pilotjakken – ikonisk herremoteEn pilotjakke er kanskje en av de mest kjente jakkene innenfor army fashion. Med sitt hoftelange snitt og ribstrikk i kragen, ved hoftene og på ermene, har dens karakteristiske look vært en konsekvent gjenganger i moteverdenen og i gatebildet. Jakken ble designet etter 2. verdenskrig, og den ble etter ikke lang tid allmennseie. Opprinnelig ble pilotjakken designet da pilotene trengte et godt plagg når de var opp i luften, men jakken har siden den gang kommet flere modeller som alle hadde noen modifikasjoner i forhold til den tidligere modellen. F.eks. hadde tidligere modeller ekstra lommer og clips, slik at man kunne feste oksygenbeholdere og radioutstyr på jakken, men dette ble senere fjernet og lagt til på pilotenes hjelmer.

Den mest kjente modellen er MA-1 pilotjakken, som med sin fargerike oransje innside gjorde det lett å gjenkjenne pilotene på avstand. Den oransje innsiden går igjen i mange designs vi har i utvalget på siden.

Pilotjakker kalles også for bomberjakker, og du finner flere forskjellige modeller i våres army shop. De kan fåes i ulike kamuflasjer og ensfarger - alle med flotte detaljer.