Army bukser i størrelse 3XL

Army Star forhandler et bredt utvalg av 3XL bukser i kamuflasje, cargobukser, chinos og en rekke andre bukser, som alle er kjennetegnet på stilig army fashion. Army bukser har lenge vært veldig populære, da de er fylt med kule detaljer, store lommer og snorer. Våre 3XL bukser kommer i en god og behagelig passform som sikrer en naturlig og fin fit. Finn dine nye militærbukser eller klassiske chinos i 3XL - her hos Army Star.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Army cargobukser til menn i 3XL


Militærbukser har alltid vært populære. På tross av at buksene opprinnelig skulle skjule soldatene eller gjøre de like, har du kunne se dem i gatebildet i mange år allerede. Sivilbefolkningen bruker dem omvendt av soldatene, fordi de bruker det for å skille seg ut. Kamuflasjebukser har særlig vært en sikker vinner til dette formålet, fordi det finnes utallige mønstre og sammensetningsmuligheter. Samtidig har de blitt gjort om til hverdagslig army fashion, etter at alle fra naboen til Hollywoordstjerner bruker dem.
Cargobukser er en annen militær bekledningstype som for lengst har vunnet en plass i befolkningen. De stilige buksene har fått deres navn på grunn av de ikoniske lommene som ble brukt til radioutstyr o.l.. I dag er buksene fortsatt gode til deg som gjerne vil skille deg ut på en rå måte. Buksene har dessuten en fantastisk passform, og er en klassiker både innenfor og utenfor den militære verdenen – særlig med fargene olivengrønn og khaki.
Uansett om du foretrekker kamuflasje, cargo, chinos eller noe annet, finner du army bukser som passer til deg som gjerne vil se stilig og moderne ut her.