× WINTER SALE Se tilbud

Gensere til menn i 3XL – army fashion i 3XL

Hos Army Star har vi et kjempeutvalg av stilige gensere. Du finner alt fra rå army fashion til myk fleece og sporty hettegensere.
Hvis du leter etter en stilig og varm genser, så har vi flere gode muligheter du kan velge mellom. Du finner et bredt utvalg av alt fra den klassiske commando pullover, til fete treningshoodies med army print, som selges med lisens fra U.S. Marines, og som også egner seg perfekt til deg som elsker street fashion. Det råe militære designet skinner gjennom i mange av modellene. Er du typen som går etter street looket, vil våres utvalg av army wear ikke skuffe deg. Genserne har alle gode kvaliteter, og den maskuline stilen gjør dem til en sikker vinner.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Gensere til ethvert formål – fleksibelt army wear


Uansett om du skal bruke en genser til trening, kjølige dager, eller bare til hverdagsbruk – har Army Star det du leter etter!
Vi har et kjempeutvalg av hoodies i freshe farger og med prints som ”Army” eller ”Marines”. Det er det samme som de Physicals Training sweatshirtsene som brukes i USA. Mange av våres hettegensere kommer med stilige detaljer, f.eks. fargerik glidelås eller store lommer.
Utover dette, har vi klassisk norsk militær mote, som både er elegant, varmt, behagelig og har en god passform. Genserne kan være formelle hvis de blir pyntet opp litt, men de kan også brukes til en vanlig torsdag på kontoret. Til de kjølige vinterdagene anbefaler vi fleecegensere, fordi fleece er mykt og varmeisolerende. Fleecegenseren er velegnet til utendørsbruk, og kan erstatte jakken (når det ikke er for kaldt).
Så, uansett om du mangler en pullover, et varmt mellomlag eller en cardigan, finner du en hel mange gensere og sweatshirts her. Vi har klær i militært, sporty og casual look!