× WINTER SALE Se tilbud

Klær til store menn - army fashion i størrelse 4XL

Nå er det slutt med å gå på kompromiss med design og kvalitet, bare fordi du bruker klær i store størrelser. Hos Army Star har vi et bredt utvalg av militær mote og klær til menn, som gjerne vil ha deres egne unike stil. Du finner army klær til hele året i dette store sortimentet, og vi kan by på alt fra cargobukser, jakker i kamuflasje, t-skjorter i flotte farger, og khaki shorts til pene skjorter. Komforten er høy, passformen er god, og looket er fylt med fete detaljer som print, mønstre og ekstra lommer. Med den ekstra gode passformen, er du sikret at tøyet sitter naturlig og passer godt på kroppen. Samtidig får du fantastisk kvalitet fra noen av de feteste merkene, som leverer army fashion og casual armyklær.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Army wear til store menn


Store menn skal også ha klær som sitter perfekt på kroppen. Men vi er klar over att det ofte kan være vanskelig å finne nettopp dette, da det både skal se fint ut og være behagelig.
Derfor har vi tatt ekstra store størrelser til menn inn i sortimentet av army fashion, så du også kan velge mellom cargo, kamuflasje og khaki. Looket er rått og stilig med en klar inspirasjon fra militær mote. Army look’et har i flere tiår vært en inspirasjonskilde for de store motehusene verden over, og det forklarer kanskje hvorfor cargobukser, pilotjakker og liknende har blitt til tidløse klassiskere.
Våres utvalg av klær er på toppen, fordi de sitter godt på kroppen. De gir deg samtidig god bevegelsesfrihet og god komfort. Modellene er enten i klassisk casual stil eller army wear i kamuflasje, basisfarger eller andre forfriskende sammensetninger.