× WINTER SALE Se tilbud

5XL - klær til menn i store størrelser

Det er ingen hemmelighet, at det kan være en utfordring å finne klær, hvis man bruker store størrelser. Hos Army Star har vi forsøkt å endre på dette, og vi tilbyr derfor bukser, jakker, t-skjorter og shorts i store størrelser. Vi tilbyr army fashion med stilige detaljer, som kamuflasjemønstre, ekstra lommer og generelt et design som er unikt og som gjør du du skiller deg ut i mengden. Blant de mange forskjellige typene av 5XL-klær, finner du army klassikere som cargo bukser og pilotjakker, som har vært en del av den mannlige garderoben i flere tiår. Vi kan også tilby deg klassiske bukser og t-skjorter i flotte ensfarger, som passer perfekt på en varm sommerdag. Hele vårt sortiment innenfor 5XL-klær, har god passform, og sitter fint på kroppen samtidig som du har god bevegelsesfrihet. Mangler du klær i 5XL, har du kommet til det riktige stedet.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Army fashion til store menn


Med størrelser i 5XL har du endelig muligheten for å finne klær som både sitter godt, og er behagelige å gå i.
Army Stars utvalg gjelder også for menn i store størrelse. Du finner klær til alle årets sesonger, bl.a. stilige jakker, shorts eller skjorter til sommeren, og varme jakker, bukser og ullundertøy til vintermånedene. De kommer med mange lommer, slitesterkt materiale og god plass. Vi byr også på flott army wear i klassiske stil, som f.eks. de romslige US Ranger shorts, som er casuale og tidløse i bruk med en enkel t-skjorte.
Til deg som gjerne vil signalere personlighet og attitude, har vi fete designs i kamuflasje og cargo shorts med Stars and Stripes på lommen – det er god stil i helt riktig størrelse.