× WINTER SALE Se tilbud

Army wear – klær til menn in størrelse 6XL

Hvis du vil ha klær i store størrelser, som sitter godt og har et fett design, så har du kommet til det riktige stedet. Hos Army Star tilbyr vi army fashion og klær, som har en maskulin kant og god kvalitet i designet. Se eksempelvis våres mange modeller i kamuflasje, som gir et rått look, og egner seg perfekt til en stilig t-skjorte. Vi har også et stort utvalg av flotte cargobukser og shorts, og de er laget av slitesterkt materiale og passformen er sånn som den skal være. Til deg som foretrekker en mer tidløs look, har vi militær mote i et mer klassisk og casual look. Eksempelvis, de populære US Ranger shorts og mange t-skjorter i flotte ensfarger med god komfort. Den klassiske og tidløse army wear looken, avspeiler seg særlig i pilotjakkene. Her kan du kikke gjennom de mange ulike designene vi tilbyr.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Klær til store menn i 6XL – army fashion


Hos Army Star er det en selvfølge at klærne skal sitte ordentlig – også når det gjelder større størrelser. Derfor har vi valgt å tilby klær til menn som ikke gidder å gå på kompromiss med kvalitet, passform eller stil. Du finner derfor stilige klær i størrelse 6XL her. Stilen er militært inspirert, men vi har også mer klassisk og casualt tøy om du foretrekker det.
Army wear utmerker seg typisk ved å være mer rå i looken, og ha detaljer som skiller seg ut. For eksempel finnes det mange variasjoner av stilig kamuflasjetøy og andre modeller som er i olivengrønn og khaki design.
En herlig egenskap ved disse klærne er at de kommer i en god passform, da du både har en god bevegelsesfrihet i de og en god fit. Du får med andre ord behagelige klær, som både ser bra ut og føles mykt ut.