× WINTER SALE Se tilbud

Klær i store størrelser – 7XL til menn

Hos Army Star har vi bukser, shorts og jakker i store størrelser. Sortimentet byr både på stilrent og casual design, som sitter godt på kroppen. Og ikke nok med at klærne sitter godt på kroppen, de ser samtidig fine ut, og de er slitesterke. De mange forskjellige typene av cargobukser- og shorts har en ufattelig god passform, noe som gjør det til en sann glede å gå i dem. Dessuten finnes de i stilig army design, hvor du både kan finne mange forskjellige typer av kamuflasje og autentiske olivengrønne eller khaki fargede modeller. På mange av de rå designene finner du dessuten fete detaljer som ekstra lommer til oppbevaring, diskrete print m.m. Finn nytt og flott army fashion i store størrelser, som både ser bra ut, og er behagelig å gå i.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Klær til store menn hos Army Star


Army Star har et sortiment, hvor du ikke behøver å gå på kompromiss når du skal ha nye klær i store størrelser. Vi har nemlig stilig army fashion som ikke bare ser råflott ut, men også har en god passform, slik at klærne passer – også når størrelsen er 7XL.
Army wear er, i motsetning til tradisjonelt hverdagsklær, full av edge og karakter. Du har derfor en unik mulighet til å forme din egen stil her, for å gjøre den mer personlig og unik. Prøv eventuelt å kombinere army mote, f.eks. et par cargobukser med en basic t-skjorte. Det gir et stilig look, og du vil helt klart skille deg ut fra mengden.
Våres utvalg er laget med tanke på å gi deg de beste klærne til de beste prisene. Vi vil gjerne at det skal være enkelt å finne komfortable klær, som du trives å gå i. Du kan velge mellom casual og street look, og andre produkter som egner seg til praktiske, funksjonelle og moteriktige forhold. Det kombinert med geniale detaljer som ekstra lommer, snøre for å tilpasse passformen og flotte farger, gjør army fashion til en sikker vinner.