× WINTER SALE Se tilbud

Shorts til menn i 3XL – kamuflasje, vintage og cargo shorts

Hos Army Star kan du finne de feteste shortsene i army fashion. Våres brede sortiment i store størrelser, byr særlig på et kjempeutvalg av fete cargo shorts i 3XL. Her finner du alt fra den helt enkle ensfargede stilen i militære farger som khaki og olivengrønn, til modeller med rå kamuflasje med maskulin attitude. De stilige armyshortsene er fylt med detaljer som eksempelvis belte, snøre og ekstra lommer, som alle gjør shortsene annerledes og kule. Bemerk dessuten at du finner shorts i både alminnelig lengde og ¾ knickers lengde. Finn et par flotte og behagelige 3XL army shorts i kamuflasje eller en av de mange flotte ensfarger, og bruk dem med en stilig t-skjorte på en varm sommerdag.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Army shorts i 3XL – militær mote til menn


Du finner alltid et stort utvalg av army shorts i 3XL når du handler hos Army Star. Shorts er et av sommerens viktigste accessories, og lite føles mer behagelig ut enn et par lette shorts kombinert med en fin t-skjorte på en solrik sommerdag. Hos Army Star synes vi at det er viktig med gode shorts som er behagelige og som oser av militær stil.
Vi har derfor et sortiment som består av stilige shorts i flott design. Modellene er alle inspirert av militær mote, og er derfor tilgjengelige i kamuflasjemønstre og ensfarger, og særlig mange i khaki og olivengrønn. Cargoshorts er perfekte til sommerdagen når du skal på tur, da den har mange store lommer til alle dine ting.
Hvis du foretrekker et mer klassisk look kan vi varmt anbefale et par ranger shorts i flotte ensfarger. De er i likhet med de andre modellene superbehagelige, og de har en god passform.
Husk også å sjekke ut våres badeshorts – genial militær mote til sommerens strandturer.