× Spar 10% på alle ikke-nedsatte varer fra merket ROTHCO. Bruk koden: ROTHCO-10

Skjorter i 3XL – stilig army mote til menn

Hos Army Star finner du autentiske army skjorter i kamuflasje, skjorter i klassiske ensfarger og fargerike rutete skjorter til store menn. Våres 3XL militærskjorter er perfekte til deg, som gjerne vil uttrykke din egne individuelle stil. Kamuflasje er en sikker vinner, hvis du gjerne vil ha et rått uttrykk. Vi har også mange fine rutete skjorter som er ideelle til deg som leter etter et mer casual look. Våres 3XL vintage BDU skjorter er forøvrig geniale i den sammenhengen. Den forvaskede looken gir deg attitude, samtidig som den kommer i behagelig bomullskvalitet. Har du behov for en pen og tidløs skjorte, har vi fine pilotskjorter i en virkelig behagelig passform og med klassiske skjortelommer.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Militære skjorter til menn i 3XL


Mangler du en skjorte med korte eller lange ermer, har Army star et godt utvalg til både hverdag, jobb og natteliv.
Herreskjorter er ikke bare til bruk under dressen, men også som hverdagstøy. Vi har derfor et bredt utvalg av skjorter – alt fra forskjellige mønstre, fasonger og variasjoner til ulike tykkelser og materialer. Vi har for eksempel rutete skjorter som er myke og behagelige, samtidig som de kan brukes med t-skjorter på kjøligere dager. Vi har også pilotskjorter som er perfekte til jobb og andre småformelle anledninger.
Du kan velge mellom skjorter med korte eller lange ermer. Lange ermer er gode til å bruke året rundt, men særlig på våren og høsten. De kortermede kan man ikke komme utenom når det er varmt ute, og de kan brukes både inne og ute.