× Stort salg på Brandit, Dickies og Brixton

Tank tops i 3XL - army look og ensfarger

Hvis du ser etter en 3XL tank top til de varme sommerdagene, treningssenteret eller til bruk under skjorten, så har du kommet til det rette stedet. Vi har tank tops i kamuflasje og ensfarger, som ser fantastiske ut til et par shorts, når turen går mot stranden, festivalen eller andre herlige sommerbegivenheter. De mange design i army fashion er perfekte til deg som vil ha et maskulint, annerledes og forfriskende look i sommerens varme. Enkelte av våres undertrøyer er svett-transporterende modeller, som egner seg særlig til en aktiv livvstil og sport, da de puster godt og sikrer deg en god bevegelsesfrihet. Så uansett om du mangler en 3XL undertrøye til sport, en klassisk til å ha under skjorten, eller en tank top for å se kul ut, så finner du det her hos oss.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp

Topper til sommer, sol og sport


Det er lenge siden en topp kun hørte til under skjorten. I dag finnes topper i utallige design og farger, og hos Army Star har vi et bredt utvalg av tank tops i størrelse 3XL. Vi har designs til de fleste anledninger.
Når sommeren ankommer, er toppen et casual stykke tøy som passer godt til et par shorts. Ikke bare ser du stilig ut i dette, den er også luftig og du vil ikke svette og bli klam.
På grunn av dette, har den også blitt populær på treningssenteret, da du er sikret god bevegelsesfrihet, og du vil ikke bli altfor varm da den slipper av med varmen godt. Skal du bli virkelig svett, kan vi anbefale våres svettransporterende topper, da de puster ekstra godt og tørker raskt – supert til hard trening.