Regnbukser til menn - Camouflage eller casual

Regnbukser fra Army Star! Her finner du regnbukser til supergode priser, og de skjermer effektivt for både regn og vind. Utvalget rommer blant annet våres brukte kamuflasje-modeller fra det engelske militæret - fortsatt 100% funksjonelle - til en supergod pris. Vi har også nyproduserte bukser fra danske ID-line. Perfekte til hverdagsbruk. Lett å ha i bunnen av bagen, til deg som sykler til og fra jobb.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp

Regnbukser i army look


Nå er det slutt med våte bukseben som klistrer seg til lår og legger. Med et par enkelt sammenleggbare regnbukser, er du beredt til å kjempe mot været. De passer dessuten godt nede i vesken, da de ikke tar mye plass.
Hos Army Star finner du regnbukser til de som tør å trosse været, selv når det øser ned. Vi har regnbukser i stilige kamuflasjer, og i mer simple helfarger. Det finnes mange muligheter, så kikk gjennom utvalget og se om du finner en som passer deg. Buksene kan dessuten puste, så du bliver ikke svett når du sykler.
Bemerk forøvrig at modellene komer i en supergod passform, så selv om du har mange lag med klær når det er kaldt, sitter fortsatt regntøyet godt på. Du kan derfor sykle og gå i timevis uten problemer i disse regnbuksene.