× BLACK WEEK - SPAR 20-60% Se tilbud

Militære sommerjakker og vintage army sommerjakker til menn

Her hos Army Star har vi både militære sommerjakker i rå army stil og roligere vintage army sommerjakker. Uansett om du er ute etter uniformsjakker eller roligere militærinspirerte jakker, så tror vi at vi har noe du vil like. De er lette og har et stilig look som passer seg til alle anledninger - alt fra jobbhverdagen til fest og fritid. Kikk gjennom utvalget, og finn akkurat den du trenger!
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Sommerjakke i armystil - militær mote til den norske sommerenDet er alltid en sann fornøyelse å finne frem sommerjakken, fordi det betyr jo at sommeren er på vei!

På Army Stars lager bugner det med flotte sommerjakker i militært eller klassisk look. Vi har et stort utvalg av lette overplagg i f.eks. kamuflasje, klassisk olivengrønn og khaki, samt i fine ensfarger. Sortimenter rommer også jakker i mange forskjellige materialer, som vindjakker i lett polyester og forskjellige stoffjakker. De militære stilen er perfekt til deg som gjerne vil piffe opp utseende, tilføye en rå 'edge' eller bare få et mer street-inspirert utseende.

Husk også å sjekke ut de originale vntagejakkene - de er helt unike og autentiske.