× Spar 20 % på utvalgte Brandit-produkter Se tilbud

Undertøy til menn - boxershorts, thermoundertøy og militært undertøy

Med undertøy fra Army Star er du forberedt på alt slags vær alle dager. Vi har militært undertøy til feltbruk, klassisk hverdagsundertøy og teknisk undertøy til friluftsbruk, som holder deg varm og tørr under fysisk aktivitet og dårlige værforhold. Vi er overbeviste om at moderne undertøy ikke bare skal være komfortabelt, men det skal også kunne holde til mange forskjellige slags bruk - uansett hvor i verden du er eller hva slags klima du befinner deg i.


Langærmet millitær undertrøje fra Svenske Woolpower
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Undertøy til enhver smak


Vi tilbyr undertøy i army fashion, som spenner fra boxershorts i kamuflasje til flott, mykt og varmt skiundertøy i flotte helfarger og undertrøyer.
Hos Army Star anerkjenner vi behovet for forskjellig undertøy, avhengig av tid og sted. Uansett hva du skal bruke undertøyet til, er det sikkert at du vil finne noe som matcher dine behov her. Det er viktig å tenke på når du tenker å bruke undertøyet, slik at du velger det stoffet og passformen som passer best til anledningen – f.eks. et par boxershorts hvis du skal sitte mye, og et par lange underbukser om du skal ut i kulden og trenger derfor å holde på varmen bedre.
Derfor tilbyr vi behagelig og funksjonsdyktig undertøy til menn, som kommer i army-inspirert look, f.eks. i kamuflasje men også i flotte basisfarger.