× WINTER SALE Se tilbud

Army og vintage feltjakker til menn - Originale feltjakker brukt i militæret

Her har du de originale militære feltjakkene, fulle av ekte stemning som bare en autentisk vintage feltjakke kan by på! Våre militærjakker er opprinnelig produsert til militært bruk og de har derfor en masse stilige detaljer som ofte er helt unødvendige, men som gir deg følelsen av den opprinnelige sjarmen. Dette er en godbit for kjennere! Gjør streetlooken din komplett med en original armyjakke fra Army Star.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Vintage Army jakkerOriginale brukte armyjakker har de seneste årene fått en boost i motebildet. De store lagrene fra den kalde krigen har blitt åpnet for verden til å få se og kjøpe varene til lave priser. Det har gjort at de plutselig er kommet et kjempeutvalg av ekte militære jakker i robust kvalitet til veldig rimelige priser. Mengdene har vært så store at vi har valgt å fokusere på å tilby et bredt og unikt utvalg, enn kun et enkelt par. Vi har i skrivende stund mer enn 30 unike vintage styles i våres utvalg.

Når man som klesforretning skal kjøpe inn brukte militærvarer, er der flere vesentlige faktorer vi overveier - bl.a. jakkenes stand/slitasje, størrelse og størrelsesfordeling (militært overskudd kjøpes inn i bunter, og man risikerer å få en helt bundt med kun XXS, og utover dette så har forskjellige land ulike størrelsesinndelinger) - det er derfor mye å tenke på. Med årene tør vi påstå at vi har blitt spesialister på dette feltet, og vi gjør våres beste for å finne produkter i best mulig stand til de rimeligste prisene. Vi beskriver dessuten produktenes stand i form av bilder og tekst, slik at du vet hva du får.

Det spesielle ved brukte militærjakker er i hvor høy grad jakken er slitt. Slitasjen forteller nemlig en historie som er unik for nettopp denne jakken, og det gir den sjarme som skiller den ut fra mengden. Mange av jakkene har f.eks. gradtegn, distinksjoner eller navneskilt som har tilhørt deres tidligere eiere, og dette gir den jo bare mer sjarme og unikhet.