× Spar 10% på alle ikke-nedsatte varer fra merket ROTHCO. Bruk koden: ROTHCO-10

Klær i store størrelser til menn - army fashion i store størrelser

Klær til store menn skal sitte ordentlig på kroppen. Derfor sier det seg selv, at store menn skal bruke store størrelser. Hos Army Star har vi herreklær i store størrelser, som går helt opp til 7XL, så du har mulighet til å finne klær som jakker, bukser og t-skjorter, uansett om du liker army looken eller foretrekker mer vanlige basisklær. Med army fashion til store menn har du den perfekte muligheten for å tilføre en ekstra maskulin kant til det tradisjonelle hverdagstøyet og gjøre din stil mer unik og personlig. Av samme grunn har vi samlet mange autentiske og nyfortolkede army plagg, som har en god passform og lett kan kombineres med basisgarderoben for å oppnå et casual look.
Skandinavias Største Utvalg
Lett bytte
30 dagers åpent kjøp
ALLE PRISER ER INKLMOMS

Klær til menn i store størrelser


Det kan være vanskelig å finne klesplagg til store menn, uten å måtte gå på kompromiss med stilen, kvaliteten eller passformen. Men, det behøver ikke å være sånn. Hos Army Star har vi klær som er inspirert av den militære stilen, men også enkle hverdagsplagg, som passer til alle i alle størrelser.
Vi har et såpass stort utvalg, at vi kan tilby praktiske, funksjonelle og moteriktige klær til alle menn. Vi har klær med masse detaljer, f.eks. store lommer og snører for å kunne tilpasse klærne best mulig til din kropp. Kikk gjennom utvalget, og se om du finner noe som du liker.