Om oss

4Army Star er 100% dansk eid og drevet siden 2004.

Med lidenskap for army fashion, god kvalitet, autentiske militærartikler og den gode historien, prøver vi hele tiden å finne nye spennende varer som kan bidra til å gjøre det til en ny og spennende opplevelse hver gang du besøker oss. Vi setter stor ære i at du hos Army Star alltid kan gå på oppdagelse og finne inspirasjon til ditt neste kjøp. Med en unik kombinasjon av autentiske og originale militærvarer og moderne tolkninger av gamle klassikere, kan du skreddersy din personlige armystil.

Vår målsetting er å kunne tilby deg det største og beste utvalget innenfor army fashion, originalt armyklær, militærbekledning, workwear, militærutstyr og outdoor-bekledning, samt army accessories – se for eksempel vårt store utvalg av paracord – alt sammen i topp kvalitet og til gode priser. Gå på oppdagelse i vårt enorme utvalg av militærbukser. Her vil du alltid kunne finne bukser til enhver anledning, stil og smak! Se for eksempel de kule cargobuksene fra Molecule, klassiske militærbukser fra Rothco som kan tåle selv de tøffeste oppgavene, eller vårt utvalg av workwear-bukser fra Dickies. Så uansett om du er på jakt etter et par moderne cargobukser, chinobukser, solide armybukser i klassisk passform eller tradisjonelt workwear, vil du alltid kunne finne det hos oss.

Vi har skapt en spennende og brukervennlig hjemmeside som gjør det enkelt og bekvemt for deg å gå på oppdagelse i vårt store utvalg og finne alt ditt armyklær, armyutstyr og militærutstyr ett sted. Det er lett og enkelt å bestille, og siden vi har stor erfaring med netthandel, vet vi hvor viktig det er med den helt riktige leveringen. Vi i Army Star tilbyr derfor et bredt utvalg av leveringsmuligheter som imøtekommer ditt behov.

Vår kundeservice har samlet 15 års erfaring med produktene og er alltid klar til å hjelpe deg.

Army Star er utelukkende en nettbutikk og vi har ikke mulighet for personlig henvendelse.