Boonie-hatter

En boonie er et hodeplagg som minner om 'fiskerhatten'. Men den har en bredere skygge hele veien rundt, som gir en bedre beskyttelse mot både vann og skadelige solstråler. Den er et opplagt valg som solhatt, fordi boonien gir nemlig en god beskyttelse av både ansiktet, halsen og nakken. Modellene i våres utvalg er typisk laget av en kraftig bomull-polyester kvalitet som gjør at de holder særdeles godt på fargen, er slitesterke og solide, men fortsatt myke og behagelige å bruke i all slags vær. En boonie-hatt ser kanskje stor ut, men den kan lett rulles sammen slik at den kan bringes med overalt. En kul vri, er at du selv kan forme skyggen, og det gjør du hvis du varmer den over damp fra kokende vann. Etter å ha gjort dette, får du akkurat den formen du vil ha, og den sitter som et skudd hver gang du bruker den! Boonie-hattene er nok en av de mest allsidige hattetypene i våres sortiment! Få hatter funker like godt i øsende regn som de gjør på strender i Syden!

Les mer Read Less

17 Produkter

per side
Angi synkende retning

Bonnies i militær look

Med en army boonie er du beskyttet mot det norske været. Boonie´n, som mange vil kalle en fiskehatt, er med dens brede skygge ideell til en dag du skal være mye ute i solen. Den vil beskytte hodet ditt mot sol og eventuelt regn, da den skygger for hodet og halsen din.
Den militære boonien har en ring på midten av hodet, og den er sånn fordi soldatene gjerne ville feste vegetasjon til hodet for å kunne kamuflere seg godt når de var ute. Du trenger heldigvis ikke å tenke på dette selv, da mange av modellene kommer i klassisk army kamuflasje til enhver smak. Vi har også mange modeller i enklere helfarger, hvis du foretrekker dette.
I dag kan vi se boonie´n både ute i villmarken og i det sivile. Den har blitt særlig populær på festivaler og campingturer, da de er så praktiske når man ikke helt vet hvilken vei været går. Typisk blir boonien brukt av voksne, men den kan også brukes av barn i alle aldre. Det samme gjelder for dem; den er god å bruke i all slags vær, og vil beskytte dem fra å bli solbrente og søkkvåte.
Finn din helt egne bøllehat her hos Army Star.