Skjorter til menn - kortermede og langermede skjorter

Stort utvalg av autentiske army-skjorter! Vi har militærskjorter i riktige army-farger, camouflasje skjorter og maskuline lumberjack skjorter. Videre finner du et bredt utvalg av tidløse tjenesteskjorter, utility shirts og cargo shirts. Er du stor på klassisk aviator-sjarme, så vær sikker på at du sjekker ut våres flotte pilotskjorter! Hvis du skal utenlands har vi også praktiske hurtigttørkende outdoor-skjorter med brystlommer. I Army Star er vi også naturligvis opptatt av at du skal finne de feteste originale second-hand varer – derfor har vi også funnet noen kule originale camouflasjeskjorter.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 137

per side
Angi synkende retning
Side

Herreskjorter i army fashion

Du er klar for enhver anledning med en stilig skjorte fra Army Star. Uansett om du foretrekker korte eller lange ermer, har vi mange stilige skjorter du kan velge mellom.
Skjorter til menn har vært populære i flere tiår, og kan brukes til alt fra vanlig hverdagstøy til fest. Den kan også brukes om sommeren som om vinteren. Man vil kanskje velge en litt varmere langermet skjorte om sommeren, og en tynnere kortermet skjorte på varme sommerdager. Vi har mange designs og stiler å velge mellom.
Skjorten er et klassisk stykke plagg, og den finnes i ufattelig mange tykkelser, mønstre og fasonger. Hos Army Star har vi et bredt utvalg, så du kan finne den militære skjorten som passer deg best - i kamuflasje, klassisk army grønn eller den populære rutete skjorten.