Kamuflasje-regnsett til menn og regntøy i klassiske army farger

Her får du regnsett, som holder! Fan av klassisk gult regntøy? Eller foretrekker du en mer army preget stil? Et kamuflasje-regnsett fra Army Star er vanntett og holder deg tørr for priser helt ned til 199,-. Våres army regntøy er en billig og lett løsning på regnværet. Vi har både modeller i kamuflasje-mønstre, klassisk gul 'fisherman' eller i beste 'police' stil - med andre ord: her finnes noe til enhver smak til gode priser. Våres regnsett er perfekte til lett og rolig aktivitet utendørs, og skal nesten ikke vedlikeholdes. Vask jakken av, og så er du klar til å dra ut igjen!

Les mer Read Less

5 Produkter

per side
Angi synkende retning

Army regnsett

Regnsett til voksne behøver ikke være kjedelige. Du kan selvsagt på bevegelsesfrihet og samtidig se fresh ut, når du neste gang trosser været i praktisk bekledning fra Army Star.
Hopp for eksempel i et flott kamuflasje regnsett neste gang du sykler i regnet, eller er på festival eller liknende, og vil skille deg ut. Du kommer til å likne på en soldat, og ut som du trives godt i alle type vær.
Hvis du foretrekker et mer nøytralt look, har vi stilige regnsett i helfarger som også har gode praktiske egenskaper som romslige lommer og elastikk.
Regnjakken og regnbuksene kommer i en god passform, så de kan brukes mens du sykler eller går tur – uten å kreve for mye av deg. På den måten forblir du helt tør, uten at du må gjøre noe særlig, selv om regnet øser ned.