Dickies

Dickies har en lang historie som gjenspeiles i deres klær i dag. Opprinnelig produserte de overalls til amerikanske jernbanearbeidere. Dickies' kvalitet ble populær blant arbeiderne og ble raskt etterspurt av alle som trengte slitesterke klær for hardt fysisk arbeid. Dette gjenspeiles også i dag. Dickies er kjent for å kombinere stil og holdbarhet, noe som resulterer i unike klær som tåler litt av hvert. Tilhengerskaren i dag er derfor mangfoldig; fra håndverkeren til skateren til friluftsentusiasten. Alle har til felles at de stiller høye krav til klærne sine – og derfor er Dickies det perfekte merket for oppgaven!
Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 72

per side
Angi synkende retning
Side

Historien bak Dickies

Det hele begynte for nesten 100 år siden, i 1918, da C. N. Williamson og E. E. "Colonel" Dickie gikk sammen og åpnet selskapet U.S. Overall Company. Fire år senere ble selskapet i forbindelse med et kjøp omdøpt til Williamson-Dickie Manufacturing Company.

Selskapet ble startet i Texas, som både da og nå er kjent for sitt barske miljø og sine hardhudede innbyggere - to kvaliteter Williamson og Dickie ønsket å overføre til deres nye kleskolleksjon.

Helt fra starten opplevde Williamson-Dickie en fornuftig vekst. De klarte å skape slitesterke plagg til rimelige priser, og de lokale arbeiderne var stolte av å kunne bruke og støtte det lokale selskapet, da den var et symbol på Texas og dens innbyggere. Det eneste som kunne ta suksessen vekk fra dem, var den store depresjonen i 1928, og det gjorde det. Det gikk som kjent utover virksomheter rundt om i verden, og særlig i USA. Senere, i takt med at økonomien kom på plass igjen begynte arbeiderne å strømme til Williamson-Dickie, og eierne kunne igjen nyte en periode av vekst, velstand og gode salgstall.

15-20 år senere, under andre verdenskrig, ble Williamson-Dickie bedt om å produsere millioner av uniformer til den amerikanske hæren, noe som ga selskapet nok kapital til å produsere andre typer klær. Da krigen sluttet og Williamson-Dickie igjen produserte klær til arbeidsbruk, begynte eierne å bygge nye varehus og produksjonsanlegg - tiden var inne for å vokse enda mer. Gjennom deres kontakter i et texansk oljefirma fikk virksomheten forfeste i Mellomøsten, og de var med på jakten etter sort gull der. Williamson-Dickie hadde også begynt å spre seg til Europa, da det også var en stor etterspørsel etter slitesterke og prisvennlige arbeidsuniformer der.