Ryggsekker og bagger til hverdagsbruk

Stort utvalg av militære bagger og army ryggsekker i alle former, farger og størrelser. Vi selger autentiske pilotbagger, gym-bags, sportsbagger og mange andre bagger, perfekte til sportsbruk. Vi har også solide reisebagger og weekendbagger til de lengre turene. Hvis du skal være aktiv på reisen, har vi også rumpetasker og andre praktiske holdere. Til hverdagen har vi både skulderbagger, PC-vesker og klassiske canvas-vesker - både med og uten print. Hvis du leter etter en militærveske finner du garantert noe i våres enorme utvalg!

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 302

per side
Angi synkende retning
Side

Ryggsekker og bagger til alle formål

Hos Army Star finner du ryggsekker til enhver utflukt, uansett om du har tenkt deg på en god søndagstur, på festivaltur, på backpacker-tur i den store verden, eller om du bare trenger en god ryggsekk til å bære på dine tunge skolebøker.
Hvis du løper eller sykler fra jobb, har vi de perfekte modellene til deg. Det er modeller som er designet til at du kan ta med ekstra klær til trening, samtidig som du kan feste sekken godt på ryggen, slik at du ikke påfører ryggen din unødvendig belastning. Mangler du en god ryggsekk til backpacking, har vi mange modeller du kan velge mellom! Modellene er ikke bare fine å se på, de har også mange funksjonelle rom og lommer til praktisk oppbevaring. Du kan velge mellom kamuflasjefarger og stilige helfarger.
Husk at modellene varierer i stort størrelsen, men du kan sjekke hvor stor den aktuelle sekken er ved å se på målene eller hvor mange liter sekken eller baggen rommer. Her kan du finne skolesekker til barn, samt store sekker til globetrottern.