Army fottøy - støvler, sko, sneakers og sandaler

Sko og støvler i armyfashion-style fra Army Star! Her finner du alle typer fottøy. Alt fra den rolige army street-looken, til den aktive fritiden! Vi har klassiske militær lærstøvler, moderne taktiske støvler og workwear boots. Du vil garantert finne noe som passer akkurat din stil - army fottøy som fortjener en plass i din garderobe.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 63

per side
Angi synkende retning
Side

Militært fottøy – sko og støvler til menn

Hvis du er på utkikk etter kule sko og sneakers i army fashion, eller bunnsolide støvler, så har du kommet til det rette stedet.
Hos Army Star har vi herresko til alle slags formål. Vi har sko til han som leter etter et rått og street inspirert look, og til han som vil ha varme og solide støvler til hiking-turen. Uansett formål, er det ekstremt viktig med godt fottøy. Hos Army Star finner du sko med behagelig passform, og støvler med god støtte og pusteevne. Er du interessert i å dra på eventyr i den norske villmarken eller annet ulendt terreng, har vi også gode støvler til dette.
Du finner også støvler som er god street fashion med det rå maskuline looket, og som gjerne kan pyntes til med noen stilige bukser eller en kul jakke. Støvlene egner seg dessuten supergodt til forskjellige værforhold, og de er derfor et opplagt valg i Norge.
Se det store utvalget av forskjellig militær- og moteinspirert fottøy til menn hos Army Star.