Militære caps

Stilige militære armycaps! Våres enorme utvalg rommer litt av hvert. Vi har et stort utvalg av caps i kamuflasjemønstre, med militærbroderinger, patches og med prints. Vi har også en del forskjellige stiler, bl.a. ’flat top’ modellen som også er kjent som Castro-capsen, Baseball caps, snapbacks og klassiske modeller med lukking i nakken. Om du har bruk for noe som kan skjerme for solen samtidig som du ser fresh ut - finner du det du leter etter her!

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 117

per side
Angi synkende retning
Side

Army caps til menn

Det skal vanskelig gjøres å ha for mange caps i garderoben. Uansett hva slags klær du har på eller hvilket humør du er i, er den en god følelse å ta på capsen og ta ut i verden.
Hos Army Star har vi caps til alle ukens dager og til enhver stil. Du finner både caps i kamuflasje og ensfarger, samt army caps med slit eller trykk med militære referanser. Passformen kan variere fra modell til modell, ettersom du både kan finne typer som sitter løst på hodet, og andre som sitter godt og følger hodets naturlige fasong. Prøv for eksempel en Flexfit caps som har blitt utrolig populær, da den finnes i mange farger og dessuten har en perfekt fit – den sitter ikke for løst eller for stramt.
Det brede utvalget sikrer at du kan matche en stilig caps i kamuflasje eller et annet design med dine klær du har fra før av. Capsen gir deg et casual look, som er godt til deg som gjerne vil se mer street ut.