Cargo shorts

Her har du alle de flotteste cargo-shorts samlet på ett sted! Her finner du alle de populære stilene til sommeren. Alle er fulle av praktiske detaljer og løsninger. Du finner bl.a. heavy duty-modeller i slitesterk kvalitet som er gode hvis du skal være fysisk aktiv, og lette og fleksible sommermodeller med en løs passform som er gode hvis du skal nyte en varm sommerdag. De praktiske detaljene gjør også shortsene opplagte til bruk når du skal ut på tur. Alle lommene gjør det også enklere å skulle ta med alt du trenger på tur - alt fra nøkler og penger til fyrstikker og lommekniv. Se mer i utvalget under her!

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 39

per side
Angi synkende retning
Side

Militære shorts

Når sommeren ankommer, er det nesten umulig å ikke ha et par shorts tilgjengelig. Vi har samlet det vi mener er de stiligste designene. Militære shorts er fete, fordi den gode passformen sikrer god bevegelsesfrihet, og har mange store lommer hvor du kan oppbevare tingene dine. Flere av våre stiler har medfølgende belte, som kan være praktisk når lommene er overfylte. De fleste av modellene i våres utvalg er inspirert av den militære looken, som gir det et rått og unikt look. I militæret brukes kamuflasje til å skjule soldaten, men i moteverdenen brukes det som det motsatte. Kamuflasje er med på å skille deg ut fra mengden, og gir en unik twist på hverdagstøyet. Og, skulle du ikke hatt mulighet til å vaske shortsene på noen dager, så gjør det ikke noe. Kamuflasjen gjør at små flekker ikke synes, så du kan fortsette dagen uten å bekymre deg.
Slitestyrke er et annet nøkkelord for militærtøy. Våres utvalg er i høy grad rettet mot å ha en høy slitestyrke og fargefasthet, slik at du kan bruke shortsene i sesong etter sesong. Vil du være sikker på at shortsen har en ekstra lang holdbarhet, bør du se etter modeller med en blanding av bomull og polyester. Polyester er nemlig et godt materiale som holder på fargen i vask, og det har en høyere slitestyrke enn bomull.