Cargo bukser til menn

Cargo bukser og army bukser fra Army Star er slitesterke militærbukser med lårlommer og de har en komfortabel passform. Cargo bukser har blitt en stor trend de siste årene, og de er stort synlige i gatebildet. De kan også kalles cargo pants og utility pants. Våres utvalg omfatter både kamuflasjebukser og cargo pants i rå army-farger. Våres stiler henter inspirasjon fra originale militære bukser og kampbukser, og du får derfor garantert et par army bukser med autentisitet, sjarme og de vil holde i lang tid. De vil også med sin tidløse profil være bukser du kan bruke i år etter år.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 59

per side
Angi synkende retning
Side

Cargobukser - tidsløs army-mote

Cargobukser ble først brukt av britiske soldater i 1938, men de fant fort vei til amerikanske soldater i løpet av 1940-tallet. Cargobuksene har fått deres navn etter de store lommene som gjorde det mulig for bl.a. fallskjermssoldatene å bære mer utstyr og ammunisjon. I dag er cargobuksene et rått helårsplagg. De har fortsatt de karakteristiske lommene, for ekstra oppbevaringsmuligheter. Med disse får du et par utrolig slitesterke bukser som egner seg godt til mange forskjellige aktiviteter. De kan tas med på villmarksturen, i hagen og på grillfest. Passformen er avslapper og komfortabel. og det er mulighet for å få justert liv- og benåpnningene for optimal passform.

Hvis du leter etter et rått look, så er disse buksene en god mulighet. Det er en armyvare som kan brukes i år etter år, til det du vil. Uansett om du foretrekker kamuflasje, khaki, klassisk militær olivengrønn eller noe annet så tror vi at du vil finne noe du liker her.