Cargobukser og militærbukser - bukser med og uten kamuflasje

Om du leter etter den perfekte militærbuksen, da har du kommet til det riktige stedet. På denne siden finner du et stort utvalg av forskjellige army bukser fra noen av bransjens største merker, blant annet fra Brandit, Mil-Tec og Surplus. Kvaliteten er alltid høy, og du er sikker på å få autentisk army mote til den riktige prisen. Det finnes noe for alle, uansett hvilken stil av army klær du liker best, og du kan velge mellom mange forskjellige passformer og farger. Du kan blant annet finne kamouflasjebukser, cargobukser, trekking eller baggy bukser. Alt i alt er sjansen stor for at du finner dine nye militærbukser eller cargobukser her hos oss

Les mer Read Less
Handle etter
Butikkalternativer
Pris

Elementer 1-36 av 156

per side
Angi synkende retning
Side

Bukser som vi kjenner dem i dag kan dateres helt tilbake til 400-tallet, til asiatiske skytere. Skyterne kledte seg i posete bukser, men dette tolket antikke grekere som et tegn på at de var barbarer.

Mye har skjedd siden da. Bukser til menn har utviklet seg masse gjennom årene, og tiden har vist at bukser kan finnes i mange forskjellige varianter, snitt og passformer. Det var først på 1800-tallet at bukser som vi kjenner de i dag ble sosialt aksepterte, og det er takket være dette at vi har masse praktisk og stilig å velge mellom. Hos Army Star legger vi mye ære i kunne tilby funksjonelle og komfortable bukser. En av våres favoritter er cargobuksen til herre, og den er kjent for å være en optimal hverdags- og arbeidsbukse. Den er praktisk, har mange lommer og er veldig behagelig. Hvis du foretrekker en litt mer pyntet versjon, så har vi klassiske chinos som egner seg til både jobb og fest. Bukser er et av garderobens viktigste komponenter, så derfor er vi her til å tilby deg det du trenger. Vi har samlet noen av de beste varemerkene som produserer slitesterke, kvalitetssterke og stilige bukser. Dette er autentiske militærmerker som Brandit, Rothco og Molecule, og deres passion for området skinner godt gjennom de gode kvalitetsvarene.