Paracord

Paracord armbånd startet som en trend blant amerikanske elitesoldater som selv flettet armbåndene av amerikansk 550 fallskjermsline (paracord). På denne måten hadde soldaten alltid en god mengde snor/tråd på seg, hvis han plutselig befant seg i en nødsituasjon. I dag er paracord-armbånd en fast del av motebildet og et kult alternativ til menn som normalt ikke går med smykker. Find ditt favorittparacord-armbånd her nedenfor – og skulle du savne en fargekombinasjon kan du være litt kreativ og flette ditt eget armbånd!

Les mer Read Less

8 Produkter

per side
Angi synkende retning

Paracord armbånd

Paracord armbånd er rå army mote. Selve armbåndet består av en sammenflettet paracord snor, som kjennes fra fallskjermer. Det sterke materialet viste seg å være et godt redskap i villmarken og i overlevelsessituasjoner. Selv i dag er paracord et viktig redskap for soldater, og de bruker snoren som et stilig armbånd av praktiske årsaker. Den kan enkelt løsnes, og kan komme i bruk hvis du skulle trengt det en dag.
Det finnes et stort utvalg av paracord bracelets, og de har særlig blitt veldig populære i USA. De kan brukes av alle, men blir særlig brukt av de som ikke er glade i tradisjonelle smykker og andre accessories. Mange bruker den også for å uttrykke sin støtte til forsvaret, andre bruker den fordi de er friluftsmennesker som ser at den er praktisk i bruk, og andre igjen bruker den fordi de synes det ser kult ut. Armbåndene er bunnsolide, og praktiske. Finn en som passer deg i utvalget nedenunder.