Vindjakker til dame - militære vindjakker og anorakker

Det skjer ofte at temperaturstokken sier at det ikke er så kaldt ute, men når du går ut føles det ut som den kaldeste vinteren. Dette kan skyldes kald vind, og hva er da vel bedre enn en god vindjakke? Hos Army Star har vi vindjakker i spennende militære mønstre og flotte farger - eksempelvis army oliven eller sort. Våres mange modeller legger vekt på det praktiske aspektet, men de er samtidig flott designet. Våre vindjakker er ideelt til deg som leter etter noe litt annerledes og hvis du vil se sporty og fresh ut. Bemerk at vindjakken holder vind ute, men de sjeldent kommer med fôring, så det er nok lurt å kle på seg en varm trøye under jakken da det vil gjøre deg best rustet for de kjølige dagene.

Les mer Read Less

6 Produkter

per side
Angi synkende retning

Windbreakers - i army, sporty eller casual look

En windbreaker kalles også bare en vindjakke, og er et tynnere ytterlag som har en særlig god evne til å skjerme for vind og reduserer derfor muligheten for kulden å trenge inn. Den har dessuten en vannavvisende effekt.
Mange kjenner til windbreakeren fra f.eks. fotball, hvor den er mye brukt i den kjølige halvdelen av sesongen. Men også utenfor sportsbanen er en vindjakke et praktisk stykke tøy som alle burde eie. Flere av variantene er utstyrt med flott fleece og modellene kan brukes som ytterlag om vinteren hvis man bruker en tykk genser under. Flere av modellene kommer også med hette, som også gjør den til et praktisk stykke tøy når det er kaldt ute
Army Star tilbyr flotte windbreakere i fet army kamuflasje, ensfarger og sporty look, med stilige kontraster mellom fargene på stoffet og glidelåsen. Det gir en flott look til casual street fashion.