Heldrakter til menn - kjeledresser & flight suits til menn

Army Star har alt når det kommer til heldrakter til menn. Coveralls, union suits og ghillie suits. De forskjellige draktene kan brukes i mange sammenhenger. En flight suit vil gjøre deg til den ultimate sjarmøren som Top Gun pilot til festen. Eller så kan du prøve deg på "cowboy suit"-stilen, som definitivt skiller deg utifra mengden. Du finner coveralls til både fest, avslapping og arbeid, samt kjededresser og ghillie suits, som er perfekt til jakt og andre utendørsaktiviteter.

Les mer Read Less

13 Produkter

per side
Angi synkende retning

Coveralls til alle situasjoner

Hos Army Star har vi multifunksjonelle heldrakter av forskjellige slag. Vi har slitesterke og billige originaler - sjarmerende og autentiske som de skal være!
I tillegg har vi et utvalg av kjeledresser, som er designet for å lette arbeidet hvis du jobber med noe som vil gjøre deg møkkete. Kjeledressen kan brukes i mange ulike situasjoner, f.eks. i militæret når man etter en dag ute i felten skal pusse og rense støvler, gevær og annet utstyr. Kjededressen skåner uniformen – både for flekker og møkk, og slitasje. Det er et praktisk stykke tøy alle burde eie.
I flyvåpenet bruker pilotene flammehemmende nomex flight suits, og stort sett alle mekanikere i forsvaret bruker kjeledresser, da de er behagelige å jobbe i – også i lange perioder av gangen. Det finnes også mange snikskyttere som bruker flight suits, og lager de om til ghillie suits. En ghillie suit er en drakt hvor du har planter og vegetasjon på drakten for å skli inn i omgivelsene, og den er særlig god for å gjemme seg for fienden.
Så uansett om du mangler en fet militær utkledning, en praktisk kjeledress til å jobbe i, eller en slitesterk kamuflasje-coverall til fritiden, har Army Star det du leter etter.