Militærstøvler til menn

Militærstøvler og army boots fra Army Star. Hos oss finner du både klassiske militærstøvler i lær og moderne taksiske støvler. Våres utvalg er preget av modeller med stor allsidighet, Mange av dem kan brukes på lette turer i naturen, samt til alminnelig hverdagsbruk. I utvalget finner du også en rekke vinterstøvler med foring og vinterprofilerte såler. Vi har også lette desert boots og jungelstøvler. Du finner selvfølgelig også et bredt utvalgt av klassiske lærstøvler, bl.a. de originale danske ubrukte M58 støvlene. I våres store sortiment vil du garantert finne et par militærstøvler som passer din stil!

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 42

per side
Angi synkende retning
Side

Herrestøvler i army look – flott militært fottøy

Militærstøvler tilhører ikke nødvendigvis bare soldater. De slitesterke støvlene blir brukt til mange forskjellige formål, og flere av modellene kan brukes hele året rundt. Andre modeller er designet til vinterbruk, da de er ekstra varme.
Armystøvler gir deg en edge, særlig når de kombineres med et par stilige jeans eller cargobukser. Det er det vi kaller god army stil!
Militærstøvlene er perfekte til deg som vil ha sko i unik militærstil, og mangler et par begynnerstøvler til en lav pris. Husk også å vedlikeholde lærstøvlene med f.eks. lærfett, da det beskytter dem og gir dem en forlenget levetid.
Mangler du et par gode militærstøvler til vinteren som kan brukes til hverdag og små turer, finner du det i denne kategorien. Her har vi samlet bunnsolide vinterstøvler til menn som vil ha sko som både holder føttene komfortable og varme, og som tåler å bli brukt på asfalt og på ulendt terreng i skogen.
Finn dine nye armystøvler eller vintersko her!