Molle-vesker - vesken til alle formål

MOLLE-vesken er en sann multifunksjonell ryggsekk. Den kan brukes til mye på én gang, ettersom du selv kan bygge den utifra ditt eget behov. Ryggsekken er ditt utgangspunkt, som du etterpå kan skreddersy, slik at den best fungerer til det formålet du trenger den til. Modellene varierer i litermål, men alle kan bygges ut med ulike lommer og pouches. Vi anbefaler deg å bestille fra samme merke, når du skal bygge på sekken din. Skal du bruke en backpacker ryggsekk, vandreryggsekk eller bare en praktisk sekk til neste tur med dine venner, kan du enkelt og greit samle den helt perfekte sekken med MOLLE-systemet her!

Les mer Read Less

27 Produkter

per side
Angi synkende retning

MOLLE sekker og bagger

Når du eier en MOLLE ryggsekk, eier du kanskje den mest multifunksjonelle sekken på markedet. Dette er fordi du har friheten til å sammensette sekken som du vil – helt avhengig av dine behov. Når man snakker om army wear og army fashion er MOLLE-ryggsekken en signaturvare som utstråler kvalitet i en stilig forpakning – kan fås både i kamuflasje og simple helfarger. Med det smarte MOLLE-systemet, kan du enkelt feste nye deler på sekken, f.eks. ekstra rom til vannflasken eller sykkelpumpen. Du bestemmer med andre ord helt selv hvordan sekken skal formes, og du kan derfor designe den slik at den passer akkurat deg og ditt behov. Du kan også endre den etter hva du trenger den til, f.eks. en helgetur på fjellet, en festivaltur med vennene eller til jobben.
Vi anbefaler at du kjøper de samme merkene når du setter sammen sekken, da det kan variere i farger og størrelser fra merke til merke.