Regnjakker til menn - camouflage eller casual

Billige 'basic'-regnjakker, originale militær regnfrakker, tekniske vidunder-regnjakker, samt old school gule PVC regnjakker. Her finner du den helt riktige jakken, uansett om du skal på eventyr i villmarken, sightseeing i Europas hovedsteder eller bare på en hyggelig gåtur i skogen. Velg mellom ekte army-regnjakker eller nyproduserte tekniske hardshells. Å velge den riktige modellen kan være vanskelig - det er mye å velge mellom og prisene svinger. Skal du være aktiv; gå langt (kanskje med ryggsekk?), løpe eller sykle fort, bør du velge en teknisk hardshell. Skal du bare bruke en jakke til daglig bruk eller lavere aktivitet kan en våres billige Rothco Regnjakker anbefales.

Les mer Read Less

18 Produkter

per side
Angi synkende retning

Regnjakker i army look

Når du skal ut i regnet igjen, kan du gjøre det med stil i en regnjakke som er designet til å holde deg tør og varm, samtidig som du ser fresh ut.
Army Star har regnjakker av alle typer. Du finner alt fra helt simple regnjakker til andre modeller med 3-lags membran, som gjør at den kan puste samtidig som den selvfølgelig holder vann og vind helt utenfor. Samtidig kan du velge blant klassiske army designs i kamuflasje, som pynter deg opp til bylivet, festivalen eller en helgetur med vennene på hytta. Foretrekker du freshe helfarger, finner du også det på denne siden. Flere av modellene kommer også med stormflap, som gjør den ideel til norsk klima da det gjør at vann ikke trenger seg gjennom glidelåsen.
Husk å kikke på de enkelte regnjakkene, da det er forskjell på deres tekniske egenskaper, lengde og detaljer.