Langermede t-skjorter til menn - camouflage, army farger, print og helfargede

Finn langermede t-skjorter med kamuflasjemønster eller army t-skjorter med lange ermer her. Vi har nemlig et solid utvalg i alt innenfor alle former for t-skjorter med lange ermer. Her finner du bl.a. Henley T-shirts, også kjent som granddad-undertrøyer, varme termoundertrøyer, svett-transporterende sportsmodeller og nøytralt basic wear i flott kvalitet. Da vi er en army shop har vi selvfølgelig også en hel del stiler i mange forskjellige kamuflasjer. Så med dette store utvalget burde du helt sikkert kunne finne noe som passer inn i nettopp din garderobe i utvalget nedenfor.

Les mer Read Less

26 Produkter

per side
Angi synkende retning

T-skjorter med lange ermer

Med langermede t-skjorter fra Army Star har du noe stilig å gå med hele året. En langermet modell gir ekstra varme, og er superbehagelig både i det kjølige vinterhalvåret og i overgangsperiodene. Er vi heldig nok til å oppleve fint vær, kan du fortsatt bruke skjorten. Det er bare å dra opp ermene litt, så passer den godt i varmere temperaturer også.
Hos Army Star kan vi by på modeller med rå detaljer, men også tradisjonelle utgaver med klassiske knapper. Det modellene har til felles, er at de passer utmerket til et par stilige cargobukser og shorts. Du finner både utgaver med et sporty uttrykk som er mer tettsittende, og andre kampskjorter og kamuflasjetyper. Det er med andre ord mye å velge mellom!
Prøv en langermet t-skjorte i army look og skill deg ut fra mengden.