Militære hettegensere til menn - army eller camouflage hoodies & sweatshirts med hette

Hettegensere har gjennom hele historien vært på moten. I nyere tid har hettegenseren blitt særlig populært. På 1930-tallet ble hettegenseren laget til arbeiderne i kalde fabrikkhaller. I dag er hettegenseren assosiert med det å være sporty, street og in fashion. Her finner du flotte hettegensere med kamuflasjemønster i beste armystil. Hoodies er i dag i mindre grad ansett som arbeidstøy, men mer en avslappet klesplagg som kan brukes til sport og fritid. Hettegenseren er en sikker vinner, og fint å ha i garderobeskapet. I Army Star har vi army hoodies og hettegensere til enhver smak; du finner både moteriktige trenings-sweatshirts i camouflage eller hardcore prints, og tidløse hettegensere.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 41

per side
Angi synkende retning
Side

Hettegensere og hoodies – fra munker til militæret og sporty modeller

Hettegenseren er en elsket gjenstand i mange herregarderober. Den kan spores helt tilbake fra middelalderen og datidens munker, til 1930-tallet hvor den holdt fabrikkarbeideren varm, og frem til 70-tallet hvor Rocky var med på å gjøre hettegenseren til et ikonisk stykke klesplagg. Siden da, har den blitt brukt til alle formål, alt fra sport til hip hop, til hverdagstøy og street fashion.
I dag er hoodies fortsatt kjempepopulære, og de finnes i mange ulike stiler og farger. Alt fra kamuflasje, til stilige army prints til klassiske treningsgensere. Det er et så enkelt plagg, samtidig som det er behagelig og stilig. Finn din nye favorittgenser her, og match den med noen kule jeans eller cargobukser, så har du et stilig outfit.
Army Star tilbyr de stiligste hettegenserne på markedet. De kommer både med og uten glidelås, i ulike farger og stiler, både i casual stil og street fashion. Kikk gjennom utvalget og finn din nye favoritt!