Varebytte og retur

Hvis du ønsker å sende en eller flere av varene i retur til oss, skal du sende dem tilbake senest 30 dager etter mottakelse.

Følg denne veiledningen

  1. I pakken din er det vedlagt en returlabel som du kan bruke til å sende pakken i retur til oss. Benytter du deg av denne labelen trekker vi fra 169 kr. av beløpet du skulle ha fått refundert. Om du bruker en annen returmetode, forbeholder vi oss retten til å belaste deg minst 250 NOK i toll gebyr.
  2. Når du har latt den vedlagte etiketten på returpakken din, ring UPS kundeservice på 22 57 77 33 for å bestille en henting.
  3. Ikke hent opp UPS i ditt område, så send en epost til service@army-star.eu
  4. Du kan levere UPS-returpakken til Bring-pakkebutikker. Se kart over Brings pakkebutikker her: www.bring.no/kart
  5. Alle returvarer tilbakebetales til det betalingsmidlet som ble benyttet under bestilling. Hvis du vil bytte til en ny størrelse/farge, kan du derfor legge inn en ny bestilling på shoppen med det samme.
  6. Når du sender en vare i retur til oss, ber vi deg om å vedlegge returseddelen som lå i din pakke med mottakelsen.
  7. MERK! Det er viktig at du legger til 3 synlige kopier av fakturaen du har mottatt via e-post. Hvis du er i tvivl, ta kontakt med vår kundeservice! Hente UPS faktura her

Vi behandler alle returvarer innenfor 7 dage etter mottakelsen av pakken din. Ved en delvis returnering av bestillingen, refunderer vi ikke fraktbeløpet.

Ved returnering av en komplett bestilling, får du beløpet for den billigste mulige fraktmetode refundert. Det vil si at hvis det var en billigere leveringsmulighet enn den du valgte ved bestilling, er det det beløpet vi refunderer.

Hvis du ikke har mottatt en bekreftelse på mail etter dette, vil vi anbefale at du sjekker din spam/uønsket mail eller at du kontakter oss på service@army-star.eu