Sweatshirts til menn

Flotte army sweatshirts til oppvarming og trening eller som en varm trøye på kjølige høstdager. Våres militære sweatshirts er inspirert av de såkalte "physical training hoodies" eller PT-hoodies, som brukes av amerikanske soldater. Våres mili sweatshirts kan fås i klassisk grå eller riktig army grønn og med army inspirerte prints. Sweatshirts fra Army Star kan naturligvis også brukes som en del av ditt daglige tøy. Våres army sweatshirts er alle laget i den beste militærstilen, og holder kulden ute når du trener. Du kan få din militærsweatshirt med eller uten glidelås og du kan velge mellom flere forskjellige prints.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 42

per side
Angi synkende retning
Side

Sweatshirts – varme gensere til kjølige kvelder

Hvis du mangler en army sweatshirt til kjølige kvelder eller vintermånedene, kan du finne en her. Vi har kvalitetsgensere i freshe farger, og de kan brukes til alt fra et varmt ytterlag til sportsbruk.
Våre sweatshirts produseres i behagelige bomullsmaterialer, og ikke bare ser de flotte ut – men de er myke og behagelige på innsiden. Den har også en god passform, så den vil være behagelig å gå rundt med hele dagen og hele kvelden.
Ta på deg en army inspirert genser neste sensommernatt, eller som ytterlag over t-skjorten. Genserne passer kjempefint med et par jeans, så de kan brukes både til jobb og fritid.