Treningstøy til menn

Våres treningstøy er inspirert av amerikansk military PT-gear (Physical Training). Du kan finne treningstøj i bl.a. armygrønn og klassisk grå. Vi har et bredt utvalg av treningstøy som f.eks. hoodies, sweatshirts, sweatshorts og sweatpants. Alt sammen i riktig army stil. Vi har også teknisk løpetøy i svett-transporterende og hurtigtørkende polyester. Se f.eks. våres treningsshorts og løpetights – perfekt til svett-dryppende mosjon året rundt. Uansett om du vil ha en army-preget treningssweater til den sporty street-looken, eller noen seriøse treningsbukser, så finner du det helt riktige gearet for deg her.

Les mer Read Less

20 Produkter

per side
Angi synkende retning

Sportsklær i army look

Nå kan du skille deg ut på fitnessenteret, på fotballbanen eller på løpeturen, når du bruker funskjonelt armytøy. Våres sortiment inkluderer både klær og accessories, så du vil kunne finne alt treningstøyet du trenger samlet her på et sted.
Klærne er produsert med et øye for både trening og design, som betyr at du ikke bare vil finne sportsklær i autentisk militør look, men også treningstøy som har en funksjon. For eksempel finner du svettransporterende t-skjorter til aktiviteter ute i solen, og treningstøy som kan brukes som innerlag. Du er derfor sikret å kunne holde varmen når du beveger deg i kaldt vær eller når du mangler litt ekstra på skiferien.
Modellene finnes i stilig army fashion, som vil skille deg ut fra mengden. Du kan velge mellom kamuflasje eller autentisk U.S. PT-gear (Physical Training), og mer basisvarer i bl.a. khaki eller klassisk armygrønn. Kikk gjennom utvalget, og finn det som passer deg.