Paracord og fallskjermsline i høy kvalitet

Er du på jakt etter en paracord, så har du kommet til det rette stedet. Vi har et kjempeutvalg av robuste snorer, også kaldt fallskjermsliner. De kan fåes i mange forskjellige farger - alt fra populære armyfarger til mer spraglende neonfarger. De kan brukes til nesten alt; alt fra armbånd og nøkkelringer til solide nødline-snorer når du er på tur. Fallskjermsliner er ment til deg som liker å være forberedt. Vi har også et stort utvalg av tilbehør, f.eks. lukkemekanismer og klikkespenner. Våres fallskjermsline er ekte amerikansk paracord, og det er testet til 550 pund (249,50 kg) og det er laget av en sertifisert amerikansk leverandør. Her får du the real deal: 7-strand, 3mm type paracord - made in the US!

Les mer Read Less
Handle etter
Butikkalternativer

7 Produkter

per side
Angi synkende retning

Paracord – populær fallskjermssnor

Lag dine egne smarte nøkkelsnorer, glidelåshengere eller belter med paracord. Fallskjermssnorer er til deg, som nekter å være uforberedt, og disse solide trådene kan brukes til uendelig mange praktiske ting. Det er alltid lurt å ha paracord i bilen eller i baggen på backpackerturen. De kan brukes av soldaten, camperen eller turgåeren. Du kan bruke fallskjermssnorer til det meste.
Ved første øyekast kan den virke som en nokså alminnelig fargerik snor, men ikke la det lure deg! En paracord er en utrolig holdbar og robust fallskjermssnor, som er bygget opp omkring et rør av polyester med 7 nylontråder i kjernen. Kombinasjonen av de to materialene gjør at man får et produkt som er utrolig holdbart. Opprinnelig ble snoren brukt i fallskjermer, men når fallskjermen ikke var i bruk lengre, tok soldatene trådene og sparte på disse i tilfelle de kom til å trenge det. Paracord har også faktisk blitt brukt i verdensrommet, da astronauter brukte det i forbindelse med reparasjonen av Hubble-teleskopet.
I dag har paracord blitt til en populær del av det vi kaller for moderne army fashion. Man kan bruke det til mye, men det blir særlig brukt som armbånd og nøkkelsnorer. Det ble opprinnelig brukt som armbånd, da det var en enkel måte å oppbevare tråden på, samtidig som det var enkelt å ta den i bruk hvis det ble nødvendig i et nødstilfelle, f.eks. for å stoppe blodtap ved skader, reparere klær og ryggsekker, og ved fisking.
Army Star tilbyr mange forskjellige Rotcho paracords i flotte farger og mønstre. Det er kun fantasien som setter grenser, så kikk gjennom utvalget og finn den du liker best.