Vinterjakker til menn

Vinterjakker fra Army Star er fôrede jakker til kjølige temperaturer. Våres vinterjakker har en romslig passform, så det er plass til varmt tøy under. Er du en av de som er aktive i kulden, kan du uten problemer ta lag av og på, ettersom vær og aktivitetsnivå endrer seg. Vi har et stort utvalg av jakker til vinteren, bl.a. de populære workwear-jakkene. Vi har også lette funksjonelle jakker med vindtett ytterlag og lun fôring. Du finner også fôrede parkajakker og militærjakker her.

Les mer Read Less

Elementer 1-36 av 115

per side
Angi synkende retning
Side

Vinterjakker – hold deg varm vinteren igjennom

Forbered deg på vinteren med en god armyjakke fra Army Star. Jakkene holder kulden utenfor, samtidig som du ser fresh og stilig ut. Dette betyr at når du finner en jakke i utvalget her, så er dette en jakke som ikke bare ser bra ut, men den vil holde deg varm vinteren gjennom og den er designet med fokus på en god passform, komfort og fleksibilitet.

Vinterjakkene kommer i mange forskjellige design, og også forskjellige tykkelser. Mange av modellene er skapt med fokus på plass til flere lag med beskyttende plagg, slik at du selv kan justere varmen ved å justere antall lag du har på deg.