Balaclavas - hold varmen med militære balaclavaer

Med army balaclavaer holder du varmen uansett om du kjører på motorsykkel eller er på skiferie. Du kommer definitivt ikke til å fryse på ørene om du bruker en balaclava. Army Star kan tilby deg et bredt utvalg av militære balaclavaer, som garantert passer til dine behov. Velg blant balaclavaer med tre hull, eller militære balaclavaer med én stor åpning, så kan du holde hele ansiktet fritt, hvis det er det du ønsker.

Les mer Read Less

31 Produkter

per side
Angi synkende retning

Balaclavaer – army wear til kjølige dager

Hvis du savner en god army lue til de kjølige dagene, så er nok militære balaclavaer det du leter etter.
De smarte luene dekker hele ansiktet, og er særlig velegnet under hjelmen hvis du kjører scooter eller motorsykkel. Modellene har ulike åpninger, så du har mye å velge mellom. Du finner også balaclavaer med lang hals, som du kan dytte under genseren for optimal varmeisolering. De klassiske army balaclavaene er også et opplagt valg til deg som ikke vil fryse rundt ørene eller ved nesen. Blir det plutselig varmt, kan du enkelt dra den litt opp slik at den blir til en vanlig lue.
Hos Army Star har vi militære hodeplagg i mange materialer. Når du ser på army balaclavaer finner du alt fra tykk akryl og myk fleece til supermaterialer som merinoull. Army gear i merinoull har en rekke praktiske egenskaper som gjør materialet fantastisk å bruke. For eksempel regulerer materialet selv temperaturen omkring hodet ditt naturlig, og fortsetter å varme selv når stoffet er vått. Utover dette, er stoffet pustende, svettransporterende og en sann fornøyelse å ha direkte på huden.
Finn stilige militære balaclavaer i kamuflasje eller i ensfarger, og bekjemp vind og vær med stil.